03.02.2021

Bærekraft i praksis

Ida-Sofie Solberg Stryken var en av initiativtagerne til fjorårets nysatsning, Bærekraftuka. Nå skal hun I gang med et nytt fag, som hun har valgt å kalle Grønne grep, med fokus på bærekraft i praksis. Folkehøgskolen har siden 70-tallet hatt faglig fokus på miljø og menneskets forhold til naturen, og det nye faget er en del av denne satsningen.

Det er unaturlig å bare ha en teoretisk tilnærming til bærekraftspørsmål, og vil også gjøre noe i praksis.

Ida-Sofie forteller om erfaringene fra Bærekraftuka. – Vi hadde en rekke foredrag om ulike tema knyttet til miljø og klimaspørsmål, sier Ida-Sofie. – Men på ettermiddagene og kveldene var fokuset på hva man praktisk kan gjøre for å leve mer bærekraftig, med vekt på kreativitet. Vi hadde et redesignverksted, som også var et grunnkurs i å bruke symaskin.

Bildetekst 1
Bildetekst 2
Bildetekst 3

Ida-Sofie forteller om erfaringene fra Bærekraftuka. – Vi hadde en rekke foredrag om ulike tema knyttet til miljø og klimaspørsmål, sier Ida-Sofie. – Men på ettermiddagene og kveldene var fokuset på hva man praktisk kan gjøre for å leve mer bærekraftig, med vekt på kreativitet. Vi hadde et redesignverksted, som også var et grunnkurs i å bruke symaskin. Ida-Sofie forteller om erfaringene fra Bærekraftuka. – Vi hadde en rekke foredrag om ulike tema knyttet til miljø og klimaspørsmål, sier Ida-Sofie. – Men på ettermiddagene og kveldene var fokuset på hva man praktisk kan gjøre for å leve mer bærekraftig, med vekt på kreativitet. Vi hadde et redesignverksted, som også var et grunnkurs i å bruke symaskin.

Subtittel
Vi hadde et redesignverksted, som også var et grunnkurs i å bruke symaskin. Ida-Sofie forteller om erfaringene fra Bærekraftuka. – Vi hadde en rekke foredrag om ulike tema knyttet til miljø og klimaspørsmål, sier Ida-Sofie. – Men på ettermiddagene og kveldene var fokuset på hva man praktisk kan gjøre for å leve mer bærekraftig, med vekt på kreativitet. Vi hadde et redesignverksted, som også var et grunnkurs i å bruke symaskin.

Mer info om: