I tillegg må denne koden limes inn rett etter den innledende -taggen:

Fellesfag og valgfag

Skolen starter opp i september 2019 med historiens første Svalbardkull. Derfor vil det være mulighet for endringer i det pedagogiske opplegget. Slik ser fagtilbudet ut akkurat nå.

Fellesfag

Fellesfagene er for alle elevene og består av kortere økter innimellom linjetimene.

Sikkerhet og ferdsel i arktis               Skaperkraft & bærekraft                    Skolekor
Svalbards historie               Fysisk aktivitet                                Psykisk helse

Lørdagseminarer

Hver lørdag er det seminarer rundt disse temaene:

Mitt Svalbard: Her får vi høre om ulike Svalbard-tema. Det blir historiske temaer, innføring i hva ulike lokale virksomheter driver med, klima, isbjørn og dyreliv. Du vil også møte lokale nøkkelpersoner som Sysselmannen, lokalstyrelederen og soknepresten.

Mitt yrke: De fleste folkehøgskoleelver er i alderen hvor man står overfor store livsvalg med tanke på utdannings- og yrkesvalg. Vi inviterer ulike yrkesgrupper inn for å fortelle om sin utdanning og arbeidshverdag. Enten du vet hva du skal bli eller ikke, gir disse seminarene spennende innblikk i ulike virkeligheter.

Mitt land: I Longyearbyen bor det innbyggere fra over 50 forskjellige land. Vi inviterer lokale innbyggere til å fortelle om kultur og tradisjoner fra sine hjemland.

Valgfag

Dyrk & Styrk (permakultur i Arktis)

Baking

Fotokurs (for deg som ikke går fotolinja)