I tillegg må denne koden limes inn rett etter den innledende -taggen:

Arktisk friluftsliv

Friluftsliv I
Søk her

Skitur over endeløse platåer, pudderjakt på nedoverski, tur med hundespann og båtliv i Isfjorden. På Svalbard er vi i villmarken med det samme vi forlater bosettingen. Bli med ut på tur i Arktis!

Skiturer

Kajakkpadling

Brevandring

Toppturer

Isgrotteturer

Hundekjøring

Overnattingsturer

Skikjøring i pudder

Skitur over endeløse platåerpudderjakt med nedoverski, hundespann og båtliv. Linjen fokuserer på kortreist friluftsliv rundt Longyearbyen, og spektakulære opplevelser i hele Isfjorden-området. På Svalbard er du ute i villmarken med det samme man forlater internatet. Her kan du spenne på deg skiene for topptur rett utenfor døra. Vi legger ut med båt for å se Svalbards spektakulære dyreliv i Adventfjorden. Vi kjører med hundespann rett fra skolen ut på Svalbards endeløse vidder. Miljø, bærekraft og sikkerhet vil alltid komme først.

 

Christine Tilley

Linjelærer Friluftsliv 1

Christine trives best med fjell, isbreer og skikkelig vinter, men er opprinnelig fra Akershus.

Hennes  første møte med Svalbard var som fastlandselev ved Longyearbyen skole på Vg3. Med den fantastiske naturen og de flotte folkene som bor i denne byen var hung solgt med en gang. Siden har hun bodd blant annet i Russland, Nicaragua, Finnmark, Svalbard x antall ganger. Christine har en bachelor i Arktisk Friluftsliv og gleder seg til å lære deg alle tips og triks som skal til for å ha det bra på tur. På fritiden er hun aller helst på tur enten det er langtur med pulk, hundekjøring, klatring, langrenn, vandretur, topptur – you name it!