Ledertrening

Ledertrening for deg som allerede har erfaring fra folkehøgskole.

søk nå

Ledertreningslinjen er for deg som ønsker å utvikle deg som leder, og er en linje for elever som har gått et år på folkehøgskole tidligere. Som elev på denne linjen er du linjestipendiat på en av linjene våre eller markedsføringsstipendiat, får ledertrening, gjør assistent-oppgaver og masse sosialt arbeid, mot at vi gir deg gratis kost, losji og undervisning.

⯎ Personlighetsteorier
⯎ Lederstiler
⯎ Teambygging
⯎ Organisasjonskultur
⯎ Prestasjonspsykologi
⯎ Presentasjonstknikk
⯎ Kommunikasjon
⯎ Miljøarbeid
⯎ Markedsføring
⯎ Praktisk ledertrening

Ledertrening og praksiserfaring.

Gjennom teoretisk ledertrening og praksis på en av linjene våre, får du prøvd deg i en ny setting der du som venn og veileder kommer tett både på elevene og vi som jobber her. Du vil få medansvar for det sosiale skolemiljøet og får oppgaver knyttet opp mot den praktiske skolehverdagen. I tillegg til det faglige, vil du sammen med resten av stipendiatene ha både miljøoppgaver og praktiske oppgaver knyttet opp mot både elever og annen drift.

På denne linja vil alle aktuelle søkere bli intervjuet og det er begrenset antall plasser. Du er tilknyttet en av linjene våre eller arbeider med markedsføring, så vi ber deg som å oppgi hvilke linjer du er interessert i å være stipendiat på eller om du ønsker å være markedsføringsstipendiat.

Linjelærer

Espen Klungseth Rotevatn

Rektor Espen Klungseth Rotevatn har ansvar for ledertreningsopplæringen sammen med stipendiatene. Han er musiker og pedagog med lang fartstid på Svalbard. Bergenseren er også en gründer og er en av svalbardianerne som var med og grunnla Svalbard folkehøgskole.

Spørsmål?
Send epost