Besøk fra andre (folkehøg)skoler

Svalbard har blitt en svært populær destinasjon for andre (folkehøg)skoler, noe vi forstår veldig godt. Vi syns det er stas at andre elsker å reise til vår egen bakgård, og ønsker at så mange som mulig skal få oppleve hvor fantastisk dette øyriket lengst nord i verden er.

Henvendelser
Mange tar kontakt med oss for å spørre om samarbeid eller assistanse, om forslag til program og også om overnatting og programposter sammen med oss og våre elever. Vi skulle gjerne tatt i mot alle sammen med åpne armer, men samtidig som det er morsomt å møte andre som driver med det samme som oss, så kan det også være krevende. Så lenge som vi ikke har egen campus, og har begrenset med fysiske og personellmessige ressurser, er vi nødt til å begrense kontakten med besøkende skoler. Vi har selv en skole å drive, og må ta hensyn til våre egne elever og ansatte.

Vi håper på forståelse for dette, og ønsker alle som besøker Svalbard et fantastisk opphold.