Ledige stillinger

Svalbard folkehøgskole startet opp høsten 2019. Skolen eies av Norges KFUK-KFUM og Longyearbyen Lokalstyre. Skolen har seks ulike linjer og vil ha ca. 80 elever fra høsten -21.
Vi har midlertidige lokaler i Nybyen øverst i Longyeardalen og på Lompensenteret midt i sentrum.

Vil du være med og utvikle en unik arbeidsplass i Longyearbyen?
Svalbard folkehøgskole har ledig følgende stilling:

Kjøkken- og renholdsmedarbeider (fast stilling)

Vi søker ny medarbeider i 78% fast stilling som kjøkken- og renholdsmedarbeider ved Svalbard folkehøgskole. Stillingen utføres som komprimert arbeidsår over 35 uker mellom august og juni.

Skolens kjøkken og renholdsmedarbeider vil ha ansvar for å følge opp måltider ved skolen, bestilling av matvarer, følge opp lager, renhold av kjøkkenutstyr og holde orden på kjøkken, spisesal, kontorer og skolens øvrige fellesareal. Vi søker en medarbeider med fagbrev servitørfag eller renholdsoperatør. Søkere med dokumentert erfaring fra liknende arbeid vil også bli vurdert.

Sentrale arbeidsoppgaver er:

• Daglig drift av måltider til skolens elever
  • Daglig oppfølging av skolens kjøkkendrift, herunder administrasjon og bestilling av varer
  • Oppfølging av smittevern ved skolens kjøkken og spisesal
  • Renhold av kjølelager mm.
  • Daglig renhold og periodisk renhold av skolens lokaler
  • Oppfølging av lagervare og vask av utstyr
  • Ekstra renhold for smittereduserende tiltak

Vi søker deg som:

• Har fagbrev som kokk eller renholdsoperatør. Dokumentert erfaring i liknende stillinger vil også bli vurdert.
  • Har stor arbeidskapasitet og genuin interesse for å jobbe i et ungt og aktivt miljø.
  • Du tar i et tak der det trengs og er fleksibel
  • Kan identifisere deg med KFUK-KFUM Norge sine verdier.
  • Er et utpreget ja-menneske, og bidrar positivt sosialt inn blant ansatte og elever
  • Erfaring fra innkjøp og drift av storkjøkken er en fordel
  • Har førerkort klasse B
  • Norsk muntlig og skriftlig
  • Gjerne erfaring fra folkehøgskole
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt. Det kreves vandelsattest for stillingen.

Vi tilbyr

• En spennende og attraktiv jobb i en ung organisasjon du selv får være med på å utvikle.
  • Lønn etter avtale
  • Boligtilskudd og gode personalforsikringer
  • Personalgoder som gratis treningskort og gode avspaseringsordninger
  • Verdens beste jobb!